Total Wheel Supplies - "Alles rondom het wiel"

Menu

Total Wheel Supplies

TPMS revolutie met de ECS Plus

Na een aantal jaren van research en een intensieve samenwerking met de OEM fabrikant BHSens komt binnen 6-8 weken een nieuwe TPMS sensor op de markt. Deze zal exclusief door TWS in de BeneLux worden verdeeld.

Deze ECS plus sensor heeft alle voordelen van de huidige ECS sensor die al geleverd wordt door TWS.
De ECS plus heeft een paar aanzienlijke voordelen voor bedrijven die meerdere wielensets voor verschillende automerken levert. Denk eens aan de  diverse modellen van Hyundai en Kia. De steek van de wielen zijn vaak gelijk maar de sensor is anders. Nu hebben we 1 sensor die op alle huidige modellen van Kia en Hyundai passen zonder tussenkomst van een programmeertool. Gaat de set later toch op een andere auto dan kan hij achteraf nog omgeprogrammeerd worden voor de juiste auto ,hij heeft tenslotte nog steeds de eigenschappen van een universele sensor. Dit kan onbeperkt worden gedaan.
Het aanleren naar de auto blijft gelijk aan de methode van de auto zelf.
Dit unieke concept slaat de brug tussen de populaire voorgeprogrammeerde sensoren ( plug and play easy) en de universele sensoren. Je krijgt het beste uit 2 werelden in 1 sensor. 

TWS verwacht dat er na de huidige pandemie leveringsproblemen kunnen ontstaan in het winterwisselseizoen. Wij hebben ruim ingekocht en verwachten de sensor net voor de zomer binnen te krijgen. U kunt al een reservering plaatsen als u dit wilt.


Bron: Total Wheel Supplies